هی رفیق بذار یه چیزی بهت بگم امید چیز خطرناکیه میتونه یه مرد رُ دیوونه کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هی رفیق بذار یه چیزی بهت بگم امید چیز خطرناکیه میتونه یه مرد رُ دیوونه کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اجازه شما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربیاتتُ در اختیارم بذار (sm120)
با همین موی فرفری در بادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با جنونم که گاوی ات کرده ست
هرچه را شعر بر سرت آورد
با من آن چشم آبی ات کرده ست
(sm2)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمان ماده شِمر تو کی حمله میکنند؟؟
بر این حسین منزویِ خفته در دلم!
ای سگ به روح بخت من از انتخاب تو ...
اون دوتا مست چشات منو خوابم میکنه (sm120)نقل قول:
چطوره فحش بدم درم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بحال احمق ها یی رو ندیده بودم که احمقانه غرق فیلم و سریال بشن و همه چیزشونو در این راه بدن... هه
ابیش گو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر میگه گاو تو میگی سگ باو تم عاشقونه ست ناسلامتی (sm2)
تو حال مرد زخمی رُ نمیفهمی(sm50)نقل قول:
نوچ(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]