نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
(شکلک وحید)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
(شکلک وحید)
شما صفحه اوله سایت رسمی رو هم دیدین؟؟نقل قول:
مگه همون کاوره اصلی نیست؟؟
بله دیدم...ظاهرا خیر..فقط بخشی از کاور!نقل قول:
نوشته اصلی توسط eagles [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور اصلی یه عکس گربه ست که سینجول طراحی کرده و این نیز از اتفاقات منحصر به فرد این آلبوم است (sm2)
به نظرت کاور اصلی خیلی از این فضا دوره و اجراش متفاوته؟! من که بعید می دونم(sm55)نقل قول:
"ورود به سایت" رو زدین؟؟قایقه کامله که وسطش اسمه آلبوم و محسنو نوشتهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا که کاوره کامل همین باید باشه
همیشه اول فصل بهــــار می خندم
تو دیده ای چقدَر بی قرار می خندم
ولی نیامدی امسال ، حال من خوش نیست
عجیب نیست کـــه بــــی اختیــار می خندم
(sm50)
نه بعیده تو همین فضاست اما احتمالا ملموس تره منظورش! نشانه های بیشتری باشه فکر کنم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]