کارشناسای ایرانی چطوری رو مخشون تاثیر گذاشتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کارشناسای ایرانی چطوری رو مخشون تاثیر گذاشتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شک تو گلهای رونالدو برزیلی (sm87)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با دستات میرم سمت قله های دور(sm120)
این گوی این میدان یه توپ و یه تور (sm120)
عجب اهنگ شخمی بود (sm120)فک کنم شعرشو بهزاد کاویانی داد به خواننده (sm120)
دو حالت داره یا رونالدو نازاریو رو نصفه نیمه دیدی... یا یادت رفته... هیچ حالت سومی هم نداره (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع دفاعا تخمی بوده بقیه چرا مارادونا نشدن؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی رغم احترامی که برای حسین و امین قائلم ولی اصلا حرفاشونو قبول ندارم (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریستیانو ودختر جیمز رودریگز(sm120)
مثه اینکه جدی جدی داره میاد(sm120)
هلند خرشانس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه رکورد زنی و 60 تا گل زدن به الچه و رفقا فقط فکورانست کل فوتبال دنیا به غیر از این 10 سالی که من و تو فوتبال نگا نیکنیم غیر فکورانه بوده(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم حسین؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین ول کن این بحث تخمیو هیچ فایده ای نداره بیا وسط برقص(sm120)
من با دستات میرم سمت قله های دور(sm103)(sm79)
این گوی این میدان یه توپ و یه تور(sm103)(sm79)
حسین آرسنالی (sm120)نقل قول:
خودشون میگن ما فوتال اون موقع رو ندیدم حالا میگن اون موقع آماتور بوده الان فکورانه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اون فوتبال آماتور فقط یه مارادونا بوده که تیم سطح چندمی ناپولی رو قهرمان کنه و بشه اسطوره ناپل(sm120)
اون موقع کلا بازیکن دیگه ای وجود نداشته مارادونا با خودش بازی میکرده(sm120)
کلا فوتبال قبل از هانری و مسی و رونالدو توهم بوده یا به عبارتی خود ارضایی(sm120)
یونان میزنه (sm118)
ایران قهرمان دنیاست.والیبیال 3 ساله فکورانه شده بقیش تخمی بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم کدوم کارهای خارق العاده ای مسی انجام داده که رونالدو نازاریو نتونسته باشه انجام بده؟ (البته من برای برعکسش تا دلت بخواد مثال دارم (sm120))
خودم>مسی-مارادونا-رونالدوی برزیلی-رونالدینیو(sm120)نقل قول:
حیف مصدوم شدم وگرنه 10 تا مارادونا جلو من لنگ مینداخت (sm120)
مسی 7 بازیکن دریبل زده تو لیگی که تا پارسال 100 امتیاز عادی محسوب میشد(sm120)نقل قول:
چندی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من یه ان قلت هایی درباره مارادونا و په له دارم که بعدا در موردش بحث می کنم، الان حسش نی (sm120) ولی قطعا حرفهام خیلی با حرفهای امین و حسین آرسنالی فرق داره (sm120)نقل قول:
لاشی 15 امتیازو گرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زدم 3-1 هلند تف تو احمد کمیاب(sm25) خواستم بزنم 2-1 گفت هلند بیشتر میزنه (sm25)
کاستاریکا میزنه کمپل بگاشون میده(sm118)
220(sm111)نقل قول:
رنالدو نازاریو هم از این کارها زیاد کرده، تازه خیلی فانتزی تر و زیباتر و خارق العاده تر (sm120)نقل قول:
احمد (sm2)
من 217 (sm128)
مدیون کاپلو بودم که 10 امتیاز گرفتم (sm120)کاپلو (sm19)
همه تون از من جلوترین (sm74)(sm27)
(sm2)اول زده بودم 1 1 بعد همین میخواست سوت شروع بازی رو بزنه زدم 2 1نقل قول:
یونان رو دست کم نگیر یهو دیدی رید به کاستاریکا دفاعشون سگه
کاستاریکا یونان؟ مساوی؟ (sm29)
2 گل به الیورکان تو فینال که مسی تونست برزیلو قهرمان کنه(sm120)نقل قول:
رونالدو نازاریو تا حالا به فینال جام جهانی رسیده(sm120)
کنکور 30 سال پیش سوالش 40 +40 بوده تو کتابای کمک درسیش هم 4+4 به عنوان نمونه حل میشدهنقل قول:
کنکور الان انتگرال سینوس هیپربولیک آرک تانژانت ایکس 2 چون الان تو کتابا همینا رو به عنوان نمونه گذاشته
پس اونی که 30 سال پیش رتبه 1 کنکور شده کارش بی ارزش بوده
فوتبال امرئز فقط هجمه ی تبلیغاتی(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یونان ریده.... کاستاریکا اروگوئه و ایتالیا رو زد با انگلیس مساوی کرد (sm118)نقل قول:
این حرف من نبوده و نیست (sm120) گفتم که بعدا باهات بحث می کنم (sm120)نقل قول:
اینجا نمیگم (sm70) چندی ؟نقل قول:
گروهی رو بیخیال ممدنقل قول:
مساوی یا برد یونان (sm2)
207 (sm74)نقل قول:
اووووووووووه رونالدو.زمان رونالدو فوتبال هنوز کشف نشده بوده.فوتبالُ اون موقع با دست بازی میکردن(sm120)نقل قول:
آب را گل نکنیمنقل قول:
در فرودست انگار کفتری می خورد آب
یا که در بیشه دور سیره ای پر می شوید.
یا در آبادی کوزه ای پر می گردد
آب را گل نکنیم
شاید این آب روان می رود پای سپیداری تا فرو شوید
اندوه دلی
دست درویشی شاید نان خشکیده فرو برده در آب.
زن زیبائی آمد لب رود
آب را گل نکنیم :
روی زیبا دو برابر شده است .
چه گوارا این آب!
چه زلال این رود!(sm120)
اخی دیشب ریدمنقل قول:
مارادونا با اختلاف مرده خور رین بازیکن تاریخ چون همه ضعیف بودن(sm120)نقل قول: