آخه کجای دنیا این مسخره بازیها هست که اینجا هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه کجای دنیا این مسخره بازیها هست که اینجا هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا
کلا دوس دارن مردمو اذیت کنن.
(sm2)
منشینید خاموش(sm172)
با یه اسپری میشه تاجشو بندازی پایین(sm172)
ما قدر و ارزش خودمون رو نمیدونم.نمیدونیم چقدر مهم هستیم.منتظریم یکی دیگه کنه.و فقط حرف میزنیم و ناله میکنیم(sm172)
دین مذهب بد نیس.ولی باید سر جا خودش باشه.اینا به معنای واقعی تو همه چی قاطی کردنش.(sm172)
(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطور که مطالعه کردم وقتی یکی از قطعات که به اسلاتهای پی سی آی اکسپرس مادربورد وصله درست کار نکنه این آیکون pci simple communications controller علامت زرد میاد روش
تو سایت intel قسمت دانلود نرم افزار Intel® Management Engine هم این توضیحو نوشته
If the Intel® Management Engine (Intel® ME) driver has not been successfully installed, you may see an error on a "PCI Simple Communications Controller" in Device Manager
میخوای اینو نصب کن تا این pci simple communications controller مشکلش برطرف شه شاید کارت شبکه هم درست شد
مدل مادربوردت چیه؟
اینا 3 سال پیش منتشر شد . گود نایت (sm2)
(sm2)
رگامو تو خونت بریزم آرایه صنعت داره (sm98)
نه بابا آرایه معدن داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
asus h81m-c
(sm70) اره اینم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی ؟؟ خوشی ؟؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه(sm74) تو خوبی ؟ خانوم منشی چطوره؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا چی شده ؟؟؟ چه چیزی خاطر مبارک شیمبلی مارو آزرده کرده ؟؟؟ (sm19)نقل قول:
ای شیمبلی جان ! حکایت منو منشی حکایت خورشید و زمینه دور هم میچرخن هیچ وقت به هم نمیرسن (sm50)
خب بیا اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوع سیستم عامل 10 رو انتخاب کن بعد Utilities را کلیک کن و Intel(R) Management Engine Interface V11.0.0.1146 for Windows 10 32bit & 64bit را بگیر
حجمش یه کم زیاده از شانس شاتل لند هم دیگه از امروز رایگان نیست وگرنه مینداختی رو سرورش تا ترافیکت مصرف نشه ((:
یه فایل واست میفرستم نسخه الیت میکنتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابلیس پیروز مست
سور عزای ما را بر سفره نشسته است
خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد
"
"
(sm50)
سلام ببخشین کی اطلاعات از گوشی داره من 1200 دارم یه گوشی میخوام که با دوام کار کرد خوبی داشته باشه اگه کسی بلده بگه چی بگیرم ممنون میشم
lg g3نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
samsung s4
اگه اندروید میخوای Lg G3نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ویندوز میخوای Lumia 930 شاید بتونی پیدا کنی البته یکم گرون تر باشه فکر کنم
بهتریناش همیناست!
(sm128)
دی جی کالا فروشش رو پیشنهاد شگفت انگیز گذاشته یک و صد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصب کردم نشد
الان چک کن دیوایس منیجر را pci simple communications controller اخطارش رفته یا هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون(sm10)
تنها پلیری که دیدم mp3 640 رو پخش کرد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
گذشت اون زمانی که هوارتومن برای یه گوشی باس پول بدی
درس شدهنقل قول:
(sm2) آه منه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدنه فلزی
الی با ویندوز 10 کامپتیبل نیست فکر کنم ...
میگم که مشکل درایور هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) الی هنوز گیره ای خدا ..
ینی خاک بز سرت من همون ثانیه اول گفتم درایور نزده برا وین 10 حالا هی کل کل کن ..
حالا مثلا با اون وایرلس شبکه میخواد چه استفاده ای بکنه ازش .. (sm3)
هر دو تا سیمکارت 4g
باطریو نیگا otg هم داره
میخواستم این دم و دستگاهو از پشت سیستم وردارم خلوت شه پر سیمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی چینی میخوای هس وای وای وای .. (sm81)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
من عاشق این گوشی ام همه چی تمومه 800 تومن وای وای وای .. (sm74)