دختره تعریف می کرد: مانتو زرد پوشیدم رفتم بیرون, یه پسره از جلوم رد شد بهم گفت: شلـه زرد.
منم محلش نذاشتم بعد که یه خورده رفتم جلوتر صدام کرد: خانـــــــــــــوم؟ منم فک کردم می خواد چیزی بپرسه گفتم بله ؟ گفت: پشت کمرت با دارچین بنویس
"یاشوهر"
:| :|
نمایش نسخه قابل چاپ
دختره تعریف می کرد: مانتو زرد پوشیدم رفتم بیرون, یه پسره از جلوم رد شد بهم گفت: شلـه زرد.
منم محلش نذاشتم بعد که یه خورده رفتم جلوتر صدام کرد: خانـــــــــــــوم؟ منم فک کردم می خواد چیزی بپرسه گفتم بله ؟ گفت: پشت کمرت با دارچین بنویس
"یاشوهر"
:| :|
از خودت برام بگو
تا به حال شده که بر گردی به اون روزا
تا به خاطرت بیاد لحظه ها و خاطرات خوبمون
از خودت برام بگو
می دونم تو خلوتت از رو عادتت
یاد اون شبی می افتی که من با گریه گفتمت بمون
خطاکار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا دو نفره شده بدجور پیمان (sm172)(sm27)
تا درو نبستی
برگردو عشقتو به قلبم
بد کردو قلب من نداشت انتظار این دردو
از تو غیر این تب چی دارم
از شبای بی تو بی زارم
تو میخوای بری باوجود اصرارم
پیش من بمون
من هنوز دوست دارم
ای هوا فقط به درد این میخوره بری لب دریا ، روی تخت سنگا بشینی ، فقط به افق نگاه کنی و فکرکنی ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي من هواي ابري رو خيلي دوست دارم
توی این هوا فقط باید پتو بکشی سرت و بخوابی نه مثل من از 6 صح پاشی و بشینی پای سیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا شیخ(sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شیخ رازی بشه مثل ذکریا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]