عاشق شدم دوباره دلم چه بی قراره
شدم اسیر چشماش دلکندنم محاله (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
عاشق شدم دوباره دلم چه بی قراره
شدم اسیر چشماش دلکندنم محاله (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ممر البومت چند ترک شده تا الان ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اسکولارو (sm70)
10 11 تا کنار گذاشتم واسه آلبوم (sm50)بقیه واسه آلبومای دوم سوم چهارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثو سوم چهارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ترکا اماده ست یعنی ؟ تنظیم شده ست ؟ یه ماکته بعضیاشون
مشکل من شعره، از لهاظ ایده اینا جابجاس. دارم آلبوم اولو ماکت میزنمنقل قول:
تنظیم که نمی کنم، آهنگسازی می کنم.. تا حدودی تنظیمِ واقعی. یعنی روی کاغذ
چه جور شعری لازم داری ؟ چندتا ؟ یعنی فضای شعرو چطور میخوای ؟نقل قول:
تنظیم الکترونیک رو من حساب کن (sm120)