با عقربم نیشِت میزنماا...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
فربد که عزیز دله(sm110) با همه دوستم من(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
با عقربم نیشِت میزنماا...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
فربد که عزیز دله(sm110) با همه دوستم من(sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به شخضه کامنت های شما رو میپسندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم ناصر جان و هم ابی حامد عزیز
بیشتر باشید لطفا (sm127)
و همینطور شما عقرب عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر نظر بزار (sm127)و کمتر نیش بزن (sm51)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرش باید مثل عقربی که تو تله افتاده بزنی اون نیشتو تو سر خودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اینجا بشه مجمع جوک هم مسعود مراقب میزان ابیات اشعار که نه خزعبلات ایمین هست
من خیلی دوس دارم بدونم اسمش دقیقا همین ایمینه یا داره ادا در میاره!!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم یوزرشو عوض کرد(sm74)(sm120)
(sm10)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضای مجازیه .. زیادی سخت میگیری .. نیما جان هم تو اکثر کامنت ها دقیقا تو جبهه ماست .. هم با ما هم سلیقه است و هم با ما هم نظره و اکثرا دیدم از دیدگاه ما دفاع میکنه و این اولین بار بوده که میبینم یه بحثی بین شما پیش اومده و اینا بین رفقا طبیعیه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]