کامپیوتر دوست ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کامپیوتر دوست ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکانیک خواجه نصیر نیووردی؟
الان من نمیتونم تصمیم بگیریم دارم دیوونه میشم
نه! سال سال بدشانسی بود خیلی ها تهران مکانیک و صنایع و شیمی قبول نشدننقل قول:
من جای شما بودم فعلا به عشق و حال ادامه میدادم و گاهی هم با آدم های خبره مشورت میکردم !! به نظر من بهترینشون اساتید دانشگاهن!! برو یکیو پیدا کن هم آزاد درس داده باشه هم سراسری!! خیلی خوب میتونه راهنماییت کنه بقیه اش هم توکل به خدانقل قول:
خوب میتونی خودت رو راضی کنی من نه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا نمیدونم واسه شیراز اگر کامپیوترش نشد یک سال دیگه بمونم یا نه (sm17)
من هم مثل شما بودم!! درست میشه!!! غصه نخور!!!نقل قول:
کی درست میشه دقیقا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm102)
کلا درس و دانشگاه اینجا به درد نمیخوره در ایران برای درس خوندن باید یکی از این دو انگیزه رو داشته باشی:1- مهاجرت 2-بخوای جلوی خانواده کم نیاری!