نه یه دیالوگ بود گفتم مجلس گرم شه بیا در آغوش عسلام (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نه یه دیالوگ بود گفتم مجلس گرم شه بیا در آغوش عسلام (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نه خوشم اومد هم تنگی هم پیشتر خوب هوا گیری شدی (sm120)نقل قول:
من که المایزر دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه طولانی بوده به علت بیماری گشادیسم ...نه
اومدم
اومدم
با این همه پریشونی هام
معلومه دوس داریاااا(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حال اونایی که دارن...(sm10)
فرمانده با زنش بعله فرداش میاد میگه دیشب برنامه بود به نظرتون عشق بود یا وظیفه؟نقل قول:
یکی درمیاد میگه عشق... اگه وظیفه بود میدادی ما انجام بدیم
تا بدونی هنوز یه دل شکسته ی با وفام...(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اتفاقا خیلیم بدم میادنقل قول:
الکی مثلا... میخوام بزنم تو سر مال (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)