وحید گزاشته دقیق اخره پست بده نتیجه بازیو (sm41)
نمایش نسخه قابل چاپ
وحید گزاشته دقیق اخره پست بده نتیجه بازیو (sm41)
سیستم بازیشون اینه که مهاجما جلوی دروازه باشن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون مدل یا کارشناس؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علتش اصلا جام نیست... برمیگرده به سالهای اولی که تازه فوتبال نگاه کردنو شروع کرده بودم... تو ایتالیا هم یووه رو بیشتر از بقیه دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا لیورپولیا بهترین هوادارای دنیا هستن(sm10)
صدر بیشتر نوستالزی و تاریخی میگه تا فنی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فنی محصص از همه بهتره
بقیه که مفت خوری بیش نیستن (sm14)
بهترین کارشناس تیوی
مجید صالح(sm2)
فک کنم دستشویی هم میره تختشو با خودش میبره(sm2)
اما خیلی بارشه نسبت به اینایی که میارن(sm29)
کارشناس گزارشگرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از اینتر و یووه متنفرم تو انگلیس دوس داشتم لیورپول قهرمان شه به خاطر جراردنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط رئال و میلان(sm10)
بهترین و وفادارترین(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]