بگو که ماهواره و موبایل هم ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بگو که ماهواره و موبایل هم ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه یس(sm2)(sm2) اینترپلو میندازن دنبالت(sm2)نقل قول:
(sm172)
(sm27)
بزار تو حریم رویات یه پناهنده بمونم ... (sm181)
امیر این آلبومی که بهت گفتم رو نمیزنی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
آقای سندی منو یاد سایمن کاول میندازید یکم نرم تر باشید با شرکت کننده ها.گناه دارن.سلامت باشید
(sm120)
جز تو کی میتونه آروم کنه منو
یا اینکه با نگاش محکوم کنه منو
کی جز تو میتونه نفس بشه برام
وقتی که من بدم خوب بشه باهام ... (sm118)
آره چرا نمیاد ؟ کامینگ سون زدم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این جمع 4 تایی فقط بابک سعیدی هیچی حالیش نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه بابکم (sm120) فقط بعضی جاها یه جور نظر میدن ادم میمونه :| (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساس میکنه استیون ویسلون ایرانه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا یه کاره استیون ویلسون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر اکادمی که بود چقدر فرق داشت (sm120) کاش هومنم بود باحال بود (sm120)
آلمانیا خدای ترنس دنس تکنو... (sm50)
نمیدونم همینجوری اومد تو سرمنقل قول:
الان یه خورده شناخته تر شده اونموقع هیشکی نمیدونست کیه - هومن اگه بود خیلی حال میداد
و در راس آنها گروه افسانه ای و تاریخ ساز مدرن تاکینگ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیتر بوهلن ( حفظه ُ الله نفسه ُ الزکیه ) : مدرن تاکینگ زنده است و میماند(sm74)
آقای آیت الله امیر مومنین (ع) چرا تو آلبوم آیس اسکوتر رو نزدی.معروفه.مث البوم ادل بزن.فول کاور.باکیفت فلک اینا...(sm19)
اونای که گفتی عالی بودن(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع خوشت اومد پَنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این آهنگا سالیان زندگی کردم (sm74) با جارو دنبالم کردن :| چه زود 19 سال از اولین روزی که مدرن تاکینگ گوش دادم گذشت پیر شدیم رفت (sm74)
ا میلیون جور کنم میشه رفت المان :/(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول برم اون هتاک رو بکشم بعد برم سراغ استادان(sm81)
1میلیون جور کنم میشه سایت زد(sm50)
البته فعلا 4 هزار تومن تو کارتم دارم باید تا سر برج سر کنم(sm81)
بیا اینا رو هم گوش بده با حالن . ببینم میتونم دینمو ادا کنم به مدرن تاکینگ یه نفرو هوادار کنم . طرح هر هوادار مدرن باید دینشو ادا کنه مال منه :|
Avec toi
Brother Louie
Cheri, Cheri Lady
Cosmic Girl
Fly To The Moon
Geronimo's Cadillac
Give Me Peace On Earth
I Will Follow You
In 100 Years
Jet Airliner
Juliet
Lucky Guy
Mrs. Robota
My Lonely Girl
S.ex.y S.ex.y Lover
همش کار دیتره (sm74) بیش از 140 آهنگ برای مدرن ساخته ؛ 130 تا برای بلو سیستم ! نابغس (sm1)
الان دوتا البومای امیر رو که گذاتشه دارم میگیرمتموم شد اینا رو میگیرم(sm50)نقل قول:
ولی پول دستم اومد سرعت نت بالا بگیرم.فول آلبومش دان میکنم(sm50)(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)جسی جی فوق العادس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ هار(sm74)
این سوالو میخوای هر سال بپرسی ؟نقل قول:
(sm2)هرمز شجاعی مهر سینا کجایی (sm74)
علاقهمند به موسیقی هستید؟ چه نوع آهنگهایی؟
به موسیقی خیلی علاقهمندم. موسیقیهای خاص را دوست دارم. بعضی صداها و ترانهها که به دلم بنشیند. مانند محسن چاووشی، ترانه «کجایی؟» برای کار بسیار زیبای شهرزاد یا سالار عقیلی، که کارهای او را خوب میشناسم. با شنیدن کار «وطنم» حال غریبی به من دست میدهد. «شهر باران» محمد علیزاده هم کار خوبی است. او خوانندهای است که کارش را خوب اجرا میکند. در کل محدودیتی ندارم. هر آنچه به دلم بنشیند را گوش میکنم.
الی بفرما قهوه (sm120)
(sm81)ارمین بجان خودم میخواستم امروز بت بگم چرا عکس جدید چرا از السا نمیذاری میبینی تو رو خدا تله پانی رو (sm81)دل مارو گره زد رفت
(sm81)چشمای درشتش گونه هاش نگاهش (sm81)
هی میخواستم اپ کنم یادم میرفت (sm81) من خودم درد کشیدم میفهمم چی میگی دنیا که رفت با چشم خود دیدم که جانم میرود (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی مست میکنم مث بطریه شراب(sm228)
نوسان دارم و در من همه چی رنگ جنون ... (sm50)
زبونت زخم نشه الی(sm70)نقل قول:
میشه آرامشو حس کرد بی شکنجه ، بی هیاهو ... (sm50)
با هر غروب جمعه میمیرم
با هر غروب جمعه میبارم ... (sm50)
(sm172)
(sm50)(sm50)(sm50)
(sm50)(sm50)(sm50)
(sm50)(sm50)(sm50)