پس اینا هم کاور به حساب میان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس اینا هم کاور به حساب میان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیروان خودش میگه من کپی می کنم ولی درجه یک کپی می کنم . عایا کسی میتونه در این سطح کپی کنه؟ (sm120)
(sm59)نقل قول:
باشه هرچند نفر که هستین بیاین.اگه سالم برگشتید خونه هاتون من این سیبیلارو میزنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چونیا(sm2)(sm2)
خب درست متوجه نشدی.من مطمئن نیستم اصن دیپ باشه میخوام یکیشو گوش بدینقل قول:
بیا برو چند تا اسپید متال بگیر گوش کن اینا چین آخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسا یه تیکه یکیشو برات رکورد کنم
یه موزیکایی هس میکس میکنن مخصوص ماشین ! سرچ کن انگلیسی پیدا میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داب استپ اونم به درد ماشین میخوره