منچستر قبلنا خیلی ازش بدم میومد ولی الان دیگه مثل اون موقع ها بدم نمیاد ازشون (sm2)حتی از کریس هم بدم میومد وقتی تو من یو بود (sm2)
بارسلونا تو رنکینگم با اختلاف زیاد اوله (sm2)
از بقیه تیما بدم نمیاد یه جورایی همه رو دوست دارم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
منچستر قبلنا خیلی ازش بدم میومد ولی الان دیگه مثل اون موقع ها بدم نمیاد ازشون (sm2)حتی از کریس هم بدم میومد وقتی تو من یو بود (sm2)
بارسلونا تو رنکینگم با اختلاف زیاد اوله (sm2)
از بقیه تیما بدم نمیاد یه جورایی همه رو دوست دارم (sm2)
بالاخره بی دلیل نبوده که .....تاریخشون افتخاراتشون تاثیر داشته....و الا این همه تیم چرا اینا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمان ما خبر درست حسابی هم نبود الان رونالدو میگوزه فلاح خبر میذاره(sm41)دربی خبری طرفدار شدیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش بینیتونو بگین(sm2)
من هیچکدومو قبول ندارم!نقل قول:
ترجیح میدم صدر و حاج رضایی نوستالژی بازی کنن تا اینا یه سری بدیهیات رو هی تکرار کنن!
زدم 3-0 هلند
شیمی فیزیک نداشتم نمیدونم؛ میخوای چند صفحه دیگه هم بزارم فیــــــــض ببری؟ (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم به شیمی علاقه دارم هم به فیزیک! رو حساب اسمش میخواستم برش دارم که وقتی پرس و جو کردم دوستان خیلی بد گفتن ازش (sm54)
موفق نشدم (sm81) برای اولین بار قرارـه بیوفتم (sm59)
من همیشه از منچستر بدم میومده... از رونالدو هم موقعی که تو منچستر بود بدم میومد (البته تحت تاثیر تبلیغات علیهش هم بودما)...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارسلونا هم که تو رنکینگ همه رئالی ها با اختلاف اوله...
از بایرن هم به شدت بدم میاد (sm3) دیگه از وقتی گواردیولا اومد بدتر هم شد (sm3)
+ عارسنال (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا زمان ما خیلی کم بازیای رئالو نشون میدادننقل قول:
حالا انگار 50 سال پیشه زمان ما(sm2)
اصن از زمانی که رونالدینیو اومد بازی های بارسا رو پخش میکردن
رئال سال 98-2000-2002 به فینال اروپا رسید سوپرکاپ میرفت مجبور بودن پخش کنن(sm50)
اصن الکلاسیکو تا قبل رونالدینیو رو کسی نمیشناخت
الان الکی میگن ما از زمان ریوالدو عاشق بودیم شانس که نمیگن زمان کرایوف و رکساچ و مارادونا و این اواخر کلایورت عاشق بودیم(sm2)
باورت میشه من خیلی اطلاعات خاصی هم در مورد تاریخشون نداشتم... کلا دلی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]