به خودم میثم جان هر دوشو جمع آپ میکنم میدم به امیرجاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی معذرت خیلی (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
به خودم میثم جان هر دوشو جمع آپ میکنم میدم به امیرجاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی معذرت خیلی (sm25)
حمید جان میلاد رحیمی یه آلبوم دیگه بنام سکوت دریا دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو هم میگن رفیق (sm54)
خواننده خیلی خوبیه نسخه فیزیکی آلبوم هاش رو نتونستم گیر بیارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ فرقی میکنه شما ادیت بزنی یا امیرآقانقل قول:
این کاور بعضیهاش مشکل داره و حقیقت خودم نتونستم روشون کار کنم . امیرخان در جریان هستن (مثل آلبوم حمید خندان)
پس بنظرم امیر آقا روشون کار کنند نتیجه بهتری میده
خوب بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کماکان شجریان پسر ، فردین خلعتیری ، دکتر افشین یداللهی ... (sm50)
دچار یعنی عاشق ...
و فکر کن
که چه تنهاست ؛
اگر که ماهی کوچک
دچار آبی دریای بیکران باشد ... (sm50)
- (sm2)