پرتغال (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
پرتغال (sm118)
رناتو سانچز (sm54)آینده عالی ای داره
عکس جدید موزن .. (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامران شکیبا :
دیروز تو سعادت آباد دیدمش
خیلی خاکی و مشتیه
وقتي رفت دلم ي هو گرفت
اصلا باورم نشد اين همون محسن چاوشي معروفه!
عکس و فیلم نشست آلبوم موزن هم اومد .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاسکش آخرین اتوبوس مثه کمد شده برا من چی تف میدی .. :l
محسن دوتا استودیو داره ! اون اتاق کارهای تنظیم و اینارو انجام میده ! استودیو ضبط وکالش یه جای دیگس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 ثانیه فشار بیار من از کیفیت صوبت نمیکنم دارم میگم از وکال آخرین اتوبوس ایراد گرفته رفته رو مخم ..
ناراحتی شماره حساب بده بره یجا بهترنقل قول: