با این حرف کاملا موافقم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی منم به نظرت میتونم چنین شاهکاری خلق کنم؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
با این حرف کاملا موافقم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی منم به نظرت میتونم چنین شاهکاری خلق کنم؟(sm120)
نخير فقط فنچوله كبير ميتونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
٣٨ مگ حجمه با ارزشمو پاي اين رپر تخمي حروم كردم.حلالش نميكنم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
كونكش جو نده(sm2)
last seen time agoنقل قول:
یعنی چی ؟؟؟ خیره ایشالله ؟؟ (sm2)
(sm102)
از ایرانی جماعت بعیده تا الان لو نرفته(sm81)
اگه عكسشو نميبيني كه بلاكت كرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول من بلاک کردم بعدش دیدم اونم بلاک کرد (sm59) کیون لقش دختره ی 17 ساله بچه لوس واسه من شاخ شده (sm39)نقل قول:
امیر سریال دکتر هاوس تگ داره اگه روزی یه قسمتشو آپلود کنم اشکالی داره کیفیت 720 ؟؟؟
خب این کیفیتش نایابه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن منو بگو به فکر مجمع و سرگرمیشون هستم (sm74)
تو غلط كردي اول بلاك كردي(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستشو بگو چرا بلاكت كرد(sm2)
خدایی اول من بلاک کردمنقل قول:
گفت قرار بود دوست معمولی باشیم چرا هر روز اس میدی باید هفته ای یه بار اس بدی
منم گفتم برو بابا فکر کردی کی هستی اصن دیگه بهت اس نمیدم بعدشم بلاک بعد هم اون بلاک کرد (sm2)
مسی (sm54)
(sm88)
یادش بخیر مام وطن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چجور پنالتی زدنی بود (sm77)(sm2)
انریکه چجوری جا خورد (sm2)
خب طرف رسما ريد بهت(sm2)نقل قول:
من بهت نگفتم اين گفته معمولي دوست بشو واسه تو نيست؟
(sm80) ... (sm45)
کیون لقش (sm50)نقل قول:
یعنی چی واسه من نیست ؟
دختر 17 ساله دیگه چی داره که بخواد دوست معلولی یا غیرمعمولی باشه - اصلا روایت داریم که میگه دوستی ساده ی ما غیر معمولی شد (sm120)
بیا برو دنبال خانم های سن بالا و جاافتاده کلا از همه نظر خیلی بهترن
من الان صبحونه رو خونه ی یکی میخورم نهار رو با یکی دیگه شام هم پیش یکی دیگه
جوووووون ششمي
کیون لقش همچین آش دهن سوزی هم نبود فقز وقت تلف کردن بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو وللش ... یا حضرت مولانا (sm50)
مهدی میتونی صدای خواننده رو از رو آهنگ برداری ؟
دهن سرویس (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ولي نه الان
هر وقت تونستی صدای تخیلی محسن یگانه رو از رو آهنگ دیوار بردار بفرست واسه من (sm176)
از اردا قبلا بدم ميومد ولي الان اومده بارسا ازش خوشم مياد(sm2)
ای کاش رنج آخر داشتنقل قول:
آلبوم ظهیر سینا سرلک بگیر گوش کن برات خوبه
کیسه ها دیگه خجالت نمیکشن شیشتا خوردن که اینجوری نمیشه که هی خز میکنند شیش تا گل رو اه (sm2)
اوكي.رسول طرف اوله كار گفته دوست دخترت نميشم.خب همون اول تكليفتو مشخص كرده بوده
یه دسته هستن که اگه تا دسته هم بهشون فروکنی باز میگن نه من به تو فروکردم رسول دقیقا تو اون دسته است
کلا عبرت نمیگرن
برعکس این دفعه اصلا ناراحت نشدم خیلی ریلکس برخورد کردم ! (sm2) از نظر فکری دارم بالغ تر و منطقی تر میشم (sm50)نقل قول:
ارواح عمه ام (sm2)
ولي اردا زمانه اتلتيكش جلو بارسا خيلي كوني بازي درميوورد و شاخ و شونه و خشن بازي ميكرد ولي الان بچه ادم شده
کاملا مشخصه - آلبوم سرلک بگیر عاشقانه های لیلی و مجنونهنقل قول:
من چه می دونستم فکر کردم داره ناز می کنهنقل قول:
بیخیال زیاد مهم نی سرت سلامت (sm59)
(sm2)نقل قول:
باو آهنگو بزارین دیگه (sm35) بهادر و بکشین بیرون از رختخواب لینکو بده (sm59)
ديوث تجربه نداري فكر كردي اين نازه.ناز كردن اوله دوستي جوره ديگه ايه كه توضيحش در اين مقال نميگنجد(sm2)نقل قول: