منم 87 معاف شدم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
منم 87 معاف شدم (sm50)
سلام.دوست عبدلملکی.ایشالله همیشه معاف بشی.به سلامتینقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادا صادق احوال ؟ رو به رایی ؟
خیلی مخلصیم (sm19)
من شنبه تسویه حسابمه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم معاف شدی؟دوست با ادبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی دوست یگونایه ای ایشاالله همیشه شاد باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکریم داش خوبی؟ ارااااااادت(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش من معاف نشدم، رفتم 21 ماه(sm178) شد دیگه شنبه تمومم(sm19)نقل قول:
اگه قبل خدمتت مگیفتی بهت میگفتم نری.حیف دوسال بخدا. واسه این جا کار کنی.ولی خدا رو شکر معاف شدی دیگه تموم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر خوبم .عزیزی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته 21 ماه عمرش رو به فنا داده اونوقت باز میگی خوبه که معاف شدی (sm120)
تو عزیز دلمی دل انگیز(sm59)(sm19)نقل قول:
تشکر .داداش.نقل قول:
نمیشد نرم، شرایطم جوری بود ک باید میرفتم، بزرگوار معاف کسی میشه که مشکل پژشکی یا خاصی داشته باشه، من معاف نشدم، 21 ماه کشیدمنقل قول:
(sm10)ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید.داداش.نقل قول:
(sm74)21 ماه خیلیه میلادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
21 ماه زیاد نیست عمر آدمی ایستنقل قول:
زمان من 19 ماه بود
اره خوب(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم سال 96 ، 24 ماه بشه
Dariush
(sm2)
کیفیتش میاد پایین نمیشه بالاتر بشه .. :l
یاغی عکس امیر بی گزند گذاشته زیرش اینو نوشته ..
عشقای بعد از من به نیمارزن نمیارزن
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد سایته خوبیه ..
روایت داریم می فرماید : اونجا خر است . خودم ( حَفَظَهُ الله )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاد مبارزه با غم و غصه ی موزیک باران
مبارکه فرهاد ِ بزرگوار (sm10)نقل قول:
احساس لذت بخش و وصف ناپذیریه جوری که یادمه دوان دوان از این طرف به اونطرف دنبال امضا بودم (sm120) دوران سختی بود . من همیشه از خاطرات بد فراری هستم ولی خب این 18 ماه هم جزء خاطراته . خوب و بد تموم شد رفت
چشمک زنه(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاغی کیه؟؟آدرس پست رو میدی؟؟
قر هم به جای خود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی صدا کنم تو رو تو که از گل بهتری (sm2) اینو بخون (sm59)
ریدی ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخیش 82 صفحه خیلی بهتر شد (sm120)
(sm50)
بنگستون دیوث(sm102)
(sm10)ممنون، اره موافقم باهات، بزرگوار تراکتور در چ حاله(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم دهنت بنگستون(sm3)
(sm59)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگوار در تراکتور روزهای بدی رو میگذرونه (sm120)نقل قول: