این صحنه فیلم خداست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این صحنه فیلم خداست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه الان فوروارد خوب نیست موافقم... البته زلاتان و فن پرسی هستن ولی پیرن... فالکائو دو حالت داره: اگه خوب باشه فیکس میشه٬ اگه نباشه برای نیمکت خوبه٬ فقط میمونه قیمتش... من تو بین جوونا لوکاکو چشمو گرفته...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال باید خودتو آماده کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیپو دیدم (sm120)
لواندوفسکی نوک نی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که از دست رفت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نیس منظورش در دسترس نیست بود؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم پالاسیو رو بگیریم (sm120)
اون زمان گفتم باو این بشر مفته با 10 تا میشه خریدیش نخریدیم الان بیضیه هاش رو هم بهت میدن ؟(sm120)نقل قول:
اگر نمیگی بعضیا میگفتن مودریچ خوب نی من خیلی قبولش داشتم همیشه(sm120)نقل قول: