باید امتحان س بده اگر خوب باشه دوس دارم جام 12 رُ با اون بگیریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باید امتحان س بده اگر خوب باشه دوس دارم جام 12 رُ با اون بگیریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهت قول میدم جام ۱۱ رو تا حداکثر سه سال آینده می گیریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی نظرت چیه؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینُ گفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در وهله اول آلگری و بنیتس و مویس نیان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شخصا علاقه بی نظیری به هیدینگ دارم٬ خیلی دوست دارم یه روز مربی رئال بشه... زیزو اگه بتونه خوب جلو بره موافقم باهاش... ونگر و کلوپ هم گزینه های بعدی
تشنه بودم قطره ای را با تو اقیانوس امد (sm127)
دوس دارم کسی مربی رئال شه که به پیروزی عادت داشته باشه نه شکست
با من؟(sm70)نقل قول:
مثال بزن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از گزینه هات 2-3 تاشون بعیده جایی برن یا اگه برن تو تیم ملی....نقل قول:
من لوو و کلوپ رو خعلی دوس دارم....
البته فعلا سابیا هم بد نی(sm120)