په په رو گل اولم مقصر بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
په په رو گل اولم مقصر بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته گفتم بارسا رو 3-1 میزنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارواخال عالی نبود، فوق العاده بود (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته بود واسه جایزه رو سکو های برنابئو(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrshad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمدی:کارلتو خیلی تحت فشاره(sm77) چون اگر نبره اونم الان که روند رو به رشدی داره حیفه این روند متوقف بشه(sm2)(sm120)
نه یادمه گفتی 6 تایی نشیم خوبه منم تایید کردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث من انقدر نگرانت شدم که میخواستم به بابات بگم نزاره بازیو ببینی (sm2)(sm2)نقل قول:
باخت باید احساس فوق العاده ای باشه(sm50)(sm59)
(sm2)
کارلتو خوشتیپ (sm2)(sm2)نقل قول: