فیلمای کوبیریک همش رو فلسفه همون ساخته شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فیلم مهمی پرتغال کوکی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلمای کوبیریک همش رو فلسفه همون ساخته شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فیلم مهمی پرتغال کوکی (sm120)
داری وسوسم میکنی بیان توابع اقامت بگیرم (sm120)نقل قول:
باید برم نتمو عوض کنم دیگه! (sm1)
من برم کم کم اماده شم امشب قرار واسه مراسم لیالی قدر بریم باغ بهشت همون بهشت زهرا شما (sm120)
التماس دعا داریم (sm10)
امین نتت رو عوض کن، شاتل بگیر(sm50)
این اکسپرس لیج با اپلود بوی خ خوبه .. خدا پدر مادره صاحبشو بیامرزه (sm100)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم خوبی ست (sm120) ولی فک کنم فراستی بگه مقواس (sm120)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشخصاتش رو بگو! + قیمت (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته اقامت گرفتن (sm120)نقل قول:
فیلمش چی چی هست ؟ جذابه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]