انشالله.. اگرم نیومد به من فحش نده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انشالله.. اگرم نیومد به من فحش نده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا به همه نسبت میدی؟(sm2) من اخلاقم گوه نیست.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه خوردی ببخشید البته ها ، ولی تو جز اون دسته ای که گوهی ولی نمیدونی (sm2)نقل قول:
ولی کم کم پی میبری (sm120)
چند تیری (sm70)
مگه الکی آدم فحش میده.(sm2) اگر هم فحش بدم به صاحبان اثر ه نه پیشنهاد دهندگان اثر.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این هفته می خوام برم باشگاه (sm120)
مالور شوخی بودا به دل نگیری (sm120)(sm176)
(sm2) فک کنم برعکسه، تو فک میکنی گوهی ولی در اصل نیستی.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیر ماهیا همه عالین.(sm2)
14 تیر
ها از این دریچه تا حالا نیگا نکرده بودم (sm2)نقل قول:
۱۱(sm50)
(sm120)نقل قول:
چیشده!؟(sm120)نقل قول:
به دل نگرفتم فقط چون سرعت کمه و همزمان هم دارم چن تا کارو باهم میکنم طول میکشه تا جواب بدم.(sm10)
مِن بعد از این سوراخ نگاه کن.(sm2)نقل قول:
چاکریم.(sm66)(sm50)