(sm169)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm169)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب چزی خونده کاوه آفاق (sm50)
خطر
تو دیگه چیزی طراحی نکن
بوس بوس (sm2)
یا اکثره امام زاده ها بجز بیژن(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
این پستم چرا دوباره اومد(sm2)
دیوثا شماها هیچی از طراحیه مدرن سرتون نمیشه.برید خودکشی کنید(sm2)
02 Salam Be Piri
(sm50)
میلاد عکس این آواتارتو بی زحمت میدی لینکش؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میلادی؟
نه تو میلادی؟
دخالت نکن تو کاره بقیه(sm2)(sm2)
اقای میکس و مستر.
بابای پاشایی زنگ زد گفت یه کار جدیدا از سطل اشغاله لب تابه مرتضی کشیدیم بیرون میخوایم اشترم میکس و مستر کنه.جواب چی بدم؟(sm2)(sm2)
(sm30)
جاستین بیبر هم یه تک انداخت واسم.فکر کنم اونم همین درخواستو داره.اوکی بدم؟(sm2)
منصور بود باباش ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عموش بود؟ باباش بود؟ نمیدونم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)
امیر عید شما نمیرین مسافرت ؟ اگه اومدین بیاین اینجا همه جاا رو میبرم نشونت میدم هتل م میگیرم(sm59)
سیدی هاتم بردار بیار (sm2)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شارژ بخرید پول لازمم (sm10)
شما یه کاپی از میکس و مستر هستی که هیچ شباهتی به اصلش نداری (sm59)نقل قول:
(sm2)
ممر تو تور 1989 تیلور رو داشتی تو سایت و من نمی دونستم ! (sm178) باو اینارو میزاری یه ندا بده (sm59)
اشترم يكي از فن هاي پروپا قرصه من هست و داره از رو دسته من كاپي ميكنه و من كريديت بهش نميدم(sm2)
باز فن آرون جوشکار حرف زد (sm2)
امیر مثل منه منم آخرین بار سال 87 رفتم مسافرت (sm120)
فكر كنم توالتتون تو حياطه واسه همين ميري وگرنه نميرفتي(sm2)نقل قول:
منم هستم تو خونه نهایتا تا خیابان برم جایی م ندارم برم مهمانی (sm81)(sm2)نقل قول:
من دوساله نه مهمونی رفتم نه کسی که میاد میرم ببینمش کلا دوساله نه کسی رو دیدم نه اونا منو دیدن (sm2)
(sm181) عجب روزگاری هست....
نظر لطفته (sm2)نقل قول:
بیست انگشتم را به بیست جهت رها میکنم ... (sm50)
(sm172)(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جَللَل خالق منم که دقیقا" مثه توام (sm77) خوشبختم (sm123) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm181) دوست عزیز سی دی ارجینال هم موجود داری واسه فروش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی کیه امیر
ولی من طرفدار عبدالمالک ریگی نیستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریالنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]