من نظرم اینه که بری بدی بهتره (sm2)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من نظرم اینه که بری بدی بهتره (sm2)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
12 تومن بدیم آلبوم محسن بخرییم (sm132)
داره وقتو تلف می کنه من به جاش می بودم با 150 میرفتم دانشگاه 31 شهریور هم یورش میبردم خونه عمه دختر عمه رو به 12 روش سامورایی میکردمش ! پرده اش هم برمیداشتم با سرنگ اسپرم گاو میریختم توش تا دیگه از این غلطا نکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مولانا آدم غمگینی بود نمیدونم چرا رو تو تاثیر مثبت نزاشته خیلی وحشی شدی تازگیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا دختره ی عنتر فکر کرده کیه ؟ شرط و شروط تخمی میزاره واسه بچه مردم (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم قبول میشه پسره خیلی باهوشه خیلیتر از خیلی باهوشه ولی دختره رید تو یه سال از زندگیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
خیلی باحاله پژوهشی آزمایشگاهیِ خیلی سخت و حساسهنقل قول:
نه من میخوام دکتر بشه همین کمتر از 100 بشه کافیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی من تحقیق کردم با جانورانی بسیار پیشرفته سروکار داریم با تقسیم کردن حجم به بین الملل و داخلی رسما میخان سرکیسه کنن ملتو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سایتی که فارسی زبان هست داخلی محسوب نمیشه 90 درصد سایتای فارسی رو سرورای خارجین یه سوالی پیش میاد اینه که ملت از کجا بدونن این سایتی که دارن ازش دانلود میکنن سرورش رو ایرانه یا خارج پس براحتی ششصد تومن تخفیفی که دادن تو هرگیگ چند برابرش از این سردرگمی کاربرا و تقسیم حجم به بین الملل و داخلی تامین میشه.
یه جورایی کلاهبرداری مدرن محسوب میشه !!! هزینه اینترنتت از 1 مرداد تا 31 مردادو با تیر ماه مقایسه کن اگه بیست سی درصد گرونتر درنیومد هرچی خواستی بهم بگو.