بچه ها اینو از طرف من تو خاطرتون باشه :
" همیشه بعد ِ هر طوفان میشه آرامشو حس کرد ....."
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها اینو از طرف من تو خاطرتون باشه :
" همیشه بعد ِ هر طوفان میشه آرامشو حس کرد ....."
از یه ساروی بیشتر انتظار ندارم .. هر کی هستی باش به من چه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد ساروی و لاهیجانی و گرگان و گلستان و گیلان و مازندارنی و مازنی مازنی نکنید ، ما همه ی شمال رو رشت میبینیم (sm2)
شاید نرم (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینیم بینیم بابا (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
تو کوچمون دو تا اتوبوس همزمان با هم اومدن،حالا گیر کردن (sm30)عجب صحنه طنزیِ(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مثلا این سینجول بچه ی هرکجای شمال باشه ، قیافش داد میزنه رشتیه (sm2)
خوب کاری میکنی (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]