@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستی پیمان ؟! (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستی پیمان ؟! (sm172)
من و بی پناهی شب به گمون خونه زادیم ... (sm81)
کی ساعت 2 میشه دیگه (sm9)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Yes (sm229)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسته ترافیک بگیرم به نظرت ؟ 50 گیگ ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میرم کلاس کامپیوتر 300 دادم بهش گفتم اگه چیزی یاد نگرفتم 500 ازت میگیرم ولی خداوکیلی خیلی خوب یاد میده مو به مو از ورد2010 شروع کرد خیلی چیزا حالیم شد
سالی 20 گیگ برات کافی به نظر میاد؟! (sm70)نقل قول:
50 کمه 100 گیگ بگیر
آخه اگه خوب نبود چی ؟ میشه ضررم حالا 50 گیگ رو که میگیرم حتما (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آ از اون لحاظ ... راست میگی پس همون 50 رو بگیر (sm17)نقل قول:
61 هزار تومنه (sm51)نقل قول: