من اعتقاد که ندارم ، معمولا با کسایی که اعتقاد هم دارن قطع رابطه میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من اعتقاد که ندارم ، معمولا با کسایی که اعتقاد هم دارن قطع رابطه میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما که خیلی مادر زحمت کشی هستینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه بهم بگی دانشگاه امام حسین کجاست ؟؟؟؟
البته اگه میدونی
پرسپولیس (sm30)
هر چند که بازی دست الهلال بود، و لنگی ها هیچی بارشون نبود و حقشون برد هم نبود!!!! اما خوب حال این عـرب های مارمولک خور را دادند ... عــرب سوسمار خور(sm3)
تاحالا اینهمه خرشانسی یه جا ندیده بودم!!!(sm30)
سر راست نيست منم ميترسم تاكسي سوار شه تا حالا تنهائي تاكسي سوار نشده يا خودم يا با آژانس رفته هر جا خواسته (sm54)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتوبان شهيد بابائي،بعد از پل لشكرك ، دانشگاه جامع امام حسين (sm10)
8 خرداد سومین عمل روی زانوی پای چپ
(sm54)
دوسیب با صدای رضا صادقی (sm81) ...
صابر زنگ بزن مکارم اینارو ازش بپرس :
من الان ابروهام از ابروهای تموم خانوم های دور و برم نازک تره
لباسام هم تنگه و حتی شلوارم از ساپورتم از تنگ تره
ببین اینارو حلال میدونه یا نه
با تشکر از برنامه خوبتون ، ولی من اینو که خودم میدونستم ، یعنی توی سایتش زده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر منظورم این بود که چطوری میشه رفت اونجا .... مسیر رفتن تا اونجا چطوریه ....
امتحان ارشد دارم اونجا ، نمیخوام به پسر عمم بگم بیاد دنبالم ، نمیخوام کسی بفهمه