با من بمون
Mohsenchavoshi#
نمایش نسخه قابل چاپ
با من بمون
Mohsenchavoshi#
ینی تصور کن من اگه از همون موقع شروع به دادن اسپم کرده بودم الان رکورد حاج مهدی که هیچ رکورد تمامی ادوار فروم های جهان رو زده بودم (sm2)4 سال کامینگ سون زدم ارسال شد دو هزار و پونصد تا ، ظرف 6 ماه ارسال شد 18 هزار تا ، تو این یه سال و نیم کم کار شدم یه 7 هزار تا بیشتر جلو نرفت (sm2)
ما رفتیم ...
برو حق نگهدارت ...
آره اگه مال شکرریز باشه که خیلی معروف و خوشمزه ست تو تهرانم فک کنم شعبه داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجام چند تا شعبه داره
هر کی میخواد تا برنجی مرغوب و باکیفیت براش بفرستم اگه دوستم باشه رایگان میفرستم 2 جعبه (sm51)
ای جان دمت گرم اینا مال خودته عکس گرفتی ؟! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیلوئت (sm118)خیلی خطری (sm2)
همونی که نسخه چاپ اول مخمل نازو داره ؟ اون آهنگه دانلود کردم خیلی کیفیتش خوب بود خدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم کل آلبومش ازونی که تراک 7 اشتباه داره بهتر باشه کیفیتش آخه منم سیدی شو دارم همین مشکلو داره البته کپی
میگم آلبومشو بعدا بگیری بد نیستا (sm127) این آلبوم سیلوئت هم ببین چقدر میخواد تا بت بدم برام بگیری آپ کنی (sm51)
کی اینارو گوش میده دیگه
اگه بشه این کنسرتای الاین رو یه جوری ضبط کرد خیلی خوب میشه
ستاره های سربی خداست (sm50) به نظرت اینا رو کسی گوش نمیده یا مثلا آلبوم زن شهره (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جاده ابریشم اندی ...آلبوم زندگی منصور ....مث آلبوم جدید نیستن یه بار گوش میدی میره تو آرشیو (sm3)