(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
ینی گاو مثه من انقد نمیخوره از ساعت 22 تا الان دارم میخورم ..
هرشی بخورم تا شیر و چیپف نباشه آبمو نمیاره شیزی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mil AD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سن خودکشی در حال کاهش است
رسول خضری عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:
سن خودکشی در حال کاهش است.
دوسوم افرادی که خودکشی میکنند سابقه افسردگی دارند.
علت ۹۹ درصد خودکشیها مشکلات مزمن روانی است.
از سن ازدواج ۱۲ میلیون ایرانی گذشته است.
بیش از ۴۰ درصد جامعه درگیر مشکلات روحی روانی هستند.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس Huawei Y7 Prime (2017) آپدیت رسمی برای اندرویدش (الان 7 تشریف داره) هست ?
اگه نیست رام کاستوم بریزم جواب میده ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ جمعه ای قاتلم نیست ... (sm172)
سری A سامسونگ از نظر کیفیت ساخت خیلی بده ..کلی خرابی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو گوش بده ..
دیوسا روز برنامه نویسه مثلا ..
یکی از اینا برام بخره ..
2019 اره قبلیاش نه خیلی خوبن مثلا همی a9 2018 ضد اب ضد ضربهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینا سر در نمیارم برو نمایندگی رسمی هواوی نرم افزار کارش نشون بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل کیفیت ساخت سامسونگ خ اومده پایین ..من رفیقم موبایل فروشی داره میگه بعد 20 روز 3 تا خرابی ال سی داشتن برگردونده مشتری ...به نظرم میان رده و ارزون با مشخصات خوب باید شیائومی خرید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالشو خریدارم (sm120)
یک دنیا ممنون بابت حسن توجه ...نقل قول:
هانی (سینجول) ؟نقل قول:
پیش خوب کسی رفته و خوب چیزی دادن دستش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هر عینکی که نگاه می کنم می بینم که علی سورنا علاوه بر برتر بودن از تمامی رپرهای موجود و ناموجود فارسی زبان ، از اکثر خواننده های پاپ چه داخل این کشور منفور و چه خارج از این بیقوله قوی تر کار می کند ...
ارتباط خاصی نمی تونم برقرار کنم با اشعار نادر ابراهیمی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی زودتر این ماه میمون از راه می رسید تا زودتر شاهد سکوت این مثلا خواننده های پول پرست و بی مغز می شدیم ...
نقل قول:
شی شیه !?؟!
نقل قول:
په بیا با فوک من ارتباط برقرار کن ..
این سازنده های فیل پسر جهنمی رفتن از اینکدر mkvcage شیکایت کردن سایتشون بسته شده ..
خو فیلمتون که من باهاش خیلی خاطره دارم از نسخه یک ریدید توش جاکشا این mkvcage هم همه فیلمارو اکثرا از این میگیرم ..
موبایل تو میخواستی قیمت 4 و 200 اینو بیگی .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم بررسیش .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم هه .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)نقل قول:
Huawei Y7 Prime (2017)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپدیت رسمی برای اندرویدش (الان 7 تشریف داره) هست ?
اگه نیست رام کاستوم بریزم جواب میده ؟
البته الان مدت هاست که آپدیت نیومده براش ...
فکر هم نکنم که بیاد ...
ستایش رو شیکا کنیم حالا ..
نقل قول:
سوال موبایلی داری برو اینطو بپرس ..
گروه موبایل چی خوبه بخرم ..
کانال حل مشکلات @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]LE2015
چقدر می تونی جلبک باشی ، من اگه می خواستم جای دیگه بپرسم که اصلا اینجا مطرحش نمی کردم
(sm120)
آخ ژوووون شن ساعت دیگه نازنین میاد با مانکن ..
یاران موافق هر کی می تونی کمک کنه دریغ نکنه ...
جدّم نگه دارتون ...
(sm50)
از یاذ می برم لحظه هامو ... (sm172)