حسین دلبوسکه سرشم نی(sm10) از دستم ناراحت نشی(sm10)
مورینیو هم سرش نی منم از دستت ناراحت نمیشم(sm10)
ریدم به همشون(sm10)اونا پول گرفتن تا خرخره ما اینجا سرشون دعوا میکنیم(sm10)
(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین دلبوسکه سرشم نی(sm10) از دستم ناراحت نشی(sm10)
(sm120)
پس زیاد خودتو گنده نببین ما هم اره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا وقتی تکلفشون با خودشون معلوم نیست بحث فایده ای نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر پپ بده دلبوسکه هم بده اگر دل بزرگه پپ هم بزرگه (sm120)
16 سالگی که خیلی دیره (sm120)
من از راهنمایی تو کار توزیع و پخش بودم خودم (sm120)
من عادت ندارم حزب باد باشم هر طرف باد بیاد همونوری باشم
اگه مربی بایه عدم موفقیت کوچیک باشه همه کوچیکن
منم دلبوسکه رو جزو مربی برتر دنیا میدونم حالا اگه خدا هم بیاد بگه نیست من میگم هست و حزب باد نیستم (sm120)
نشد اون چیزی که باید میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال قرضی بره ببینم چند مرده حلاجه
زلالم - کرولی امید های بعدی (sm25)
هر کس بگه پپ مربی کوچیکه نشون از شعور فوتبالیش داره(sm10)
پپ هم مربی بزرگیه چون پلن بی نداره یعنی مربی کوچیکیه(sm120)
این حسین دیوثو یکی از برق بکشه داره پستای ساعت دو و نیم رو نقل میگیره(sm120)
هیچرئالی حذب بادنیست(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل تو این که اصرار بیخودی داره و نمیخوای قانع بشی چون فکر مکنی این یعنی حزب باد
ولب اشتباه میکنی این یعنی نفهمی (sm120)
کمپل رو میفروشین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میگم دیگه بحثی ندارم دیگه (sm10)هاجسون هم میتونست اونو قهرمان کنه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی پست من خار داشت نقل نگرفتی(sm120)نقل قول:
من هر روز که میگذره ارادتم به حسین بیشتر میشه (sm10)
یه سری طرفدار فیک داریم که اونا حزب بادن (sm10)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فولکر استروت ، وکیل تونی کروس اخبار منتشره در مورد توافق کروس با رئال مادرید برای پیوستن به این تیم را تکذیب کرد. ایجنت بازیکن ۲۴ ساله بایرن مونیخ گفت :” توافقی نداشته ایم . نه با رئال مادرید و نه با هیچ باشگاه دیگری . فعلا روی جام جهانی تمرکز داریم . این تنها هدف حال حاضر ماست. پیش از اتمام مسابقات هیچ خبر جدیدی نخواهد بود.”
در حال حاضر کروس از نظر مالی با بایرن به اختلاف خورده و رئال و چلسی از مشتریان جدی او هستند.
رئالی بودن منافاتی با طرفداری تیم های سایر لیگ ها نداره (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرگوسن بهترین مربی تاریخ بدون شک
وحید 7-8 صفحه قبل رو مو به مو بخون(sm120)
اگر موفقیت اسپانیا صاحاب داشته باشه آراگونس و پپ اولویت دارن به عمو دل(sm120)نقل قول:
اگر من میگم پپ مربی بزرگی نیست برا اونم دلیل دارم
قبلش بگم سبک پپ و دستاورداش قابل انکار نیست
ولی بازم میگم مربی که شرایط رو درک نکنه مربی بزرگی نیست
وقتی توی بز میدونی که رئال خوراکش اینه که یه تیم تیکی تاکا بازی کنه
میای و دفاع رو رها میکنی و با خوش شانسی برمیگردی تو خونه
و توی خونه هم هیچ فکری به دهنت نمیرسه(در حالی که من و توی بز هم میدونستیم که بایرن چه بلایی به سرش میاد)
این بزرگی نیست.این یه موفقیت مقطعی تو فوتبال بوده که دستش هم درد نکنه مثل عممو دل(sm10)
این لاشیو نگا مرد حسابی ته دیگ دلبوسکه و فرگی هم خوردیم بحث تموم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین و ممد دهن لق دوستامن ولی واسه اینکه خوششون بیاد حرفاشونو تایید نمیکنم (sm120)من بارها با همین دهن لق که الان موافق حرفاشم سر ترکیب بازی بحث داشتم چه برسه این بحث ها (sm120)چه حسین خوشش بیاد چه نباد من الکی حرفشو تایید نمیکنم (sm120)
خیلیا میتونستن قهرمان کنن(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم جلو (sm30)نقل قول:
من گفتم حرفامو تایید کن؟.اتفاقا اینکه هم نظر نیستیم خوبه وگرنه یه پست تو بگو خوبه من تایید کنم که چی بشه(sm120)نقل قول:
کمپل لاشی مشکل هوازی دارهنقل قول:
70 دقیقه مث اسب میدوه بعدش نمیتونه راه بره باید روی این مشکل کار بشه (sm70)
کل 120 دقیقه رو منظر بودم شوت بزنه نزد (sm70)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوس(sm19)نقل قول:
حسین دلبوسکه سرشم نی(sm10) از دستم ناراحت نشی(sm10)نقل قول:
(sm120)
با اختلاف بهترین بحثای تاریخ فروم (sm120)
من حس برگشتن به عقب ندارم (sm50)
از همینجا نسبت به گفته های همتون اعلام انزجار می کنم (sm120)
نظرات من به عنوان رئالی تر رئالی دنیا از همتون کارشناسی تره (sm120)
در کل نظراتم به وثوق نزدیک تره ولی از اونم اعلام انزجار می کنم (sm120)
خاک بر سر دیشب دیقه 117 میتونست گلو بزنه توپو ول کرد رفت واسه خودش(sm120)نقل قول:
همشون سر مارادونا هم نیستن(sm120)نقل قول:
و البته خدای چیپ(sm120)نقل قول:
تو لاشی چرا میخندی تو که نبودینقل قول:
بعد 010 صفحه ماردونا و... داشت بحث بجای خوبش میرسید اینترنتم قطع شد برگشتیم دیدم باز رفتین سراغ مادرونا و زیدان (sm70)
مدل گوشي Nokia 5800نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm25)(sm128) (sm120)نقل قول:
سانس بعدی بحث پله و مارادونا و مورینیو و دلبوسکه امشب بعد از فوتبال اول (sm120)نقل قول:
من هر بار که با تو بحث میکنم دلبوسکه واسم مهم تر میشه و همینجور بحث کنیم تا اخر جام میتونم بگم بزرگترینه (sm120)نقل قول: