خوب بود اما از شادمهز از این بیشتر انتظار میره (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب بود اما از شادمهز از این بیشتر انتظار میره (sm10)
320 یا itunes نیومده؟
شاهکاره
پارسا نسخه کارگردان موخوام(sm58)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانیال منم تورو موخوام(sm59)
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسوندش mov هست تغییرش دادن به mp4 دانلود کردی تغییر بده به همون mov
اول من ی انتقاد بکنم چرا آهنگو بالای صفحه اصلی نمیذارید..دوم باید بگم وقتی نظرات آهنگ گمت کردم با معروفو مقایسه کردم فهمیدم ک استقبال از گمت کردم خیلی عالی تر بود..واقعا هم شادمهر هیچ حرفی باقی نذاشت با این آهنگش..سوما خوشحالم ک شادمهر ی ترانه سرای دیگه هم معروف کرد مثل مونا..سروش..و حالا اینم از آقای ایوبی..اینم خاصیت شادمهره ک ب جوونا میدون میده.. راستی احسان جان اون سه تا کار ک گفتی آمادست احتمال ویدیو شدن یکیش هست یا همه را گذاشته واسه آلبوم ؟
بیا بکن (sm49)(sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط totti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت قیژژژژژژژژژژژژژژژژ با دور گردش (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]