سلام به همه بچه ها دلم براتون خیلی تنگ شده
به یادتونم ولی سعی دارم زود برگردم
نوید و مینا و یاران و میلاد و صابر و حسین و دوستان دیگه که خاطرم نیست ........
(sm127)(sm127)(sm127)
دوستتون دارم تا همیشه (sm10)(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه بچه ها دلم براتون خیلی تنگ شده
به یادتونم ولی سعی دارم زود برگردم
نوید و مینا و یاران و میلاد و صابر و حسین و دوستان دیگه که خاطرم نیست ........
(sm127)(sm127)(sm127)
دوستتون دارم تا همیشه (sm10)(sm27)
چقد قشنگ بود آهنگِ امین (sm81)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتی این عکس مال کیه گذاشتی؟ بازیگره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم رسول؟ امضام؟ یا اواتارم؟ هر دوش یه نفرن
خواننده Lana Del Rey
خوشم امد ازش(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت چطوری؟ از بیمارستان انشالله مرخص شدی؟ الان خوب خوبی؟(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا قبل از اینم عکسِ همینو میذاشتم. خودم عاشقِ چهره شم جدا از صداش
ممنون بد نیستم. نه هستم هنوز ... تو خوبی؟(sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه بی تر ادبه (sm25)
دقت نکرده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اااا چرا؟ پس کی مرخص میشی؟مشکل خاصی که نیست اتی؟
ای منم بد نیستم دارم با این روزگار سراسر فریب نیرنگ میسازم
از اینجور زنها فقط استفاده ابزاریه میشه البته خودشون دلشون میخوادنقل قول:
کلا هم بدنش مصنوعیه
نقل قول:
فعلا معلوم نیست. حل میشه ایشالا توکلم به خداست(sm176)
ای بابا زندگی وادما خیلی بد شدن. خودمونم همینیم البته ...(sm172)
نقل قول:
خیلی هیکلِ مسخره ای داره (sm98)