نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
طارمی اینجو از این ور اون یکی میره با تانک عکس میگیره ..
نه کاوه میررعباسی که خوبه ترجمه هاش، بحث ممیزیه فقط، حتا یه مدت تو اعتراض به ممیزی کار نکرد دیگه، اون نسخه آفستی رو می تونی از این لب خیابونی ها ده تومن بگیری، اونو بخونی بهتره. گزارش یک مرگ رو واسه آشنا شدن با مارکز میگم، حجمش کمه و زود خونده میشه ولی خیلی عالیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم ابراهیمی - حالا حالا (پازل بند) ...
مقوانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم های پازل بند در تمامی شرایط فوق العادست - حالا هر چند شعر خیلی تخیلی تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم قایق کاغذی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قایق کاغذی بده ، اونوقت پاروی بی قایق خوبه (sm120)
من چیکار به پاروی بی قایق دارم ؟؟؟ (sm120) من تو نخ پوستر فوق العاده زیبای آلبوم هستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم چاوشی رو با این مقوا رنگی ها مقایسه نکن (sm2)