هنوز منتظری بیاد و یار تو شه
بهار تو مرده دلت چقد خوشه
(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز منتظری بیاد و یار تو شه
بهار تو مرده دلت چقد خوشه
(sm81)
(sm3)عسلام آزادی ! هه
محسن نه دور از جون مرده نه رفته کربلا از قبر محافظت کرده و نه تو مجلس کتک خورده ، رایم بیاره خودشون میکشنش پاییننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی من عجیب قانع شدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه حرفی ندارم ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث پارو دسته خره پ با البومش راک ایران رو جر داد هنو در هم نیورده (sm2)
Mohsen Chavoshi
نگو بهار چى شده
پرنده غمگين
براى هيشكى نخون
بپاى هيشكى نشين
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه " قلبند " و سيه چون بزني بر سر سنگ
هين چرا؟؟؟؟ غره شدستى تو به سيم و زرشان
شير مردا تو چه ترسى ز "سگ " لاغرشان
بر كش آن تيغ چو پولاد و بزن بر سرشان
يا حق
خدایی اینو میخاستی بگی از اول؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر دوستان آلبوم " یکی هست " شاهکار تکرار نشدنی موسیقی ایرانه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm184)