(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاوشی؛ همچنان در صدر
او، همیشه در صدر اخبار است و هم موزیک هایش بیشترین آمار دانلودها را به خود اختصاص می دهند. قطعه «کجایی» چاوشی تا امروز تنها در یکی از اصلی ترین سایت های دانلود و پخش موسیقی 20 میلیون بار دانلود شده. این آمار در دیگر سایت های دانلود موسیقی بیشتر هم می شود و تا مرز 30 میلیون هم می رسد. قطعه «کجایی» تا امروز رکورددار دانلود در #تاریخ اینترنت فارسی است.
تماشاگران امروز
(sm50)
آره - چندتا آهنگش هم ایمان ظهراب و بابک نوری و میثم عبدلمالکی خوندن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیزارم از شمال از هرچی خاطرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیزارم از غمی که تو دلم نشست
دلگیرم از خودم دلگیرم از همه
چون عاشقت شدم این گریه حقمه
خوشحالی منو دریا ازم گرفت
از دست دادمت دنیامو غم گرفت
دریا تورو گرفت ، دریا چشاتو برد
دنیام بودی و دنیام با تو مُرد..
هیچ دردی اینجوری منو شکست نداد
دریای لعنتی عشقمو پس نداد
بیزارم از خیال از فکرای محال
تا روز مرگمم بیزارم از شمال
نمیخوام برم اون حوالی
تو اون جاده های شمالی
بگم جات خالی
نفس میکشم با چه بغضی
قدم میزنم با چه حالی
فقط جات خالی
رفتیم با هم شمال همه چی عالی بود
اما میومدم جات دیگه خالی بود
تو جاده ی شمال باهات قدم زدم
با خنده رفتیمو با گریه اومدم
کی جاتو پُر کنه کی زندگیم بشه
چی هست که مانع دیوونگیم بشه
این غصه ها منو بعد از تو میکشن
کاشکی یکی تورو برگردونه به من
نمیخوام برم اون حوالی
تو اون جاده های شمالی
بگم جات خالی
نفس میکشم با چه بغضی
قدم میزنم با چه حالی
فقط جات خالی
(sm50)
این البوم قرار بود به جای مخاطب خاص پخش بشه البوم محشری هست یعنی علی بعد از نامسلمون استارت این البوم رو زد ولی یهو تصمیمش عوض شد و از اول استارت یه البوم دیگه رو زد با ترانه سرا ها و اهنگسازان دیگه که نتیجش شد مخاطب خاصنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این 10 تصنیف رو 128 هم بزار لطفا
دیگه دوره ی اون مدل کارا گذشتهنقل قول:
دلم بعد از تو با هر چی که ترکش داشت جنگیده
دیگه بعد از تو به هر کی که ترکش کرد خندیده
(sm50)