قربانت دادا تو خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad lian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزرت چی بود راستی
نمایش نسخه قابل چاپ
قربانت دادا تو خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad lian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزرت چی بود راستی
اگه قهرمانی اورد من دیگه کلا اسم کیروش بیاد فقط تمجید و تعریف میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این در بهترین حالت با بهترین قرعه ایرانو تو 4 تا ببره باید کلاهشو بندازه هوا
با اون سیستم تخمی بازیش.. با لبنانم همونجوری بازی میکنه که با اسپانیا بازی کرد(sm2)
فعلا هنوز ابلاغ نسده مثکه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر از اتوبوس هیچی به فوتبال ایران اضافه نکرد بالای 20 30 میلیاردم پول خورد (sm3)
چرا دیگه.. باعث شد تو همه ی کشورای دنیا از فنلاند و ایسلند بگیر تا گواتمالا لژیونر داشته باشیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل لیگ از این الگو برداری کردن ..اتوبوس بستن.. ریده تو لیگ ایران
اینم میشهنقل قول:
در کل میگه هیچ ...یری نیستی قبول کن(sm120)
خدا رو شکر زنده باشی.یادم نمیاد ولی فکر کنم milad1368 بود و تو تاپیک ع.ع بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HILMICEM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) اینا برن فقط برننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوردن مربی درست حسابی فقط وقتی ممکنه که اینا نباشن کاش بیلسا بیکار بود(sm120)
ها این بوم بوم نداشت.. مرسی(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]