فاصله 30 سانت بوده چجور میتونه افساید باشه دستشو باید میکرد تو کیونش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فاصله 30 سانت بوده چجور میتونه افساید باشه دستشو باید میکرد تو کیونش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد چرا همش می گی آفساید (sm2)
با این همه مصدوم از این بهتر نمیشه
اول فصل رئال امسال با کمترین بازیکن ممکن تو این 10-12 سال اخیر جمع شده بود حالا حساب کن با این تعداد کم مصدوم هم بدی اونم بهترین هاتو (sm50)
فقط نذار من لیست مصدومای شالکه رو لیست کنم اینجا که خوبیت نداره جلو بقیه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قاطی کردم با یه دستم دارم اس ام اس میدم جواب این بارسایی های لاشی رو میدم از یه طرف باید تایپ کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیا میگن مصدومیت شانسه ولی خب یه بخشش شانسه!
یه بخشش چیزای دیگست! مثلا مربی بدنساز و تغزیه و پزشک و البته از همه مهم تر تمرینات مربی تو تمرین (sm120)
حتما ونگر بدشانس که هر سال n تا مصدوم میده و مورینیو خوش شاس که اصلا مصدوم نمیده (sm98)(sm70)
پارسال هم که با تیم اصلی 9 تازدیم هم مصدوم داشتن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصدوماشون یکش دروازه بان اولشون بود یکش دروازه بان دوم یکش هم دراکسلر (sm50)از دروازه که حرفی نزنم بهتره چون خیلی خوب بود (sm50)
الان تیم ما کلا 12-13 تا بازیکن داره که همش باید بازی کنن
میلاد یه جوری میگه بازیکن نداریم انگار مثلا طرفدار ساندرلند یا کیو پی اره (sm77)
11 تای امشب تو زمین از تمام تیمای حال حاضر جز 3 تا تیم قوی تر بوده بدون شک!(sm120)
خیلیش به شانسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای لیست مصدومای فصل اخر مورینیو تو رئال رو لیست کنم ؟
11 تا مون اگه رو اوج باشن از 22 تای خیلی تیما هم بهترننقل قول:
ولی از الان بیلو بزاریم رو نیمکت کیو بیاریم تو ؟کریسو بزاریم کیو بیاریم تو ؟کروس بزاریم ایارا رو بیاریم ؟په په رو بندازیم بیرون ناچو رو بیاریم ؟
از بس با یه ترکیب بازی کردم کلا تیم خسته س همین کروسو بازیای اول فصلشو با الان مقایسه کنی میفهمی