ایرانیا مگه چشونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایندفعه اینجوری بشه.. در کو.نی میخوری تو فرودگاه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایرانیا مگه چشونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایندفعه اینجوری بشه.. در کو.نی میخوری تو فرودگاه(sm2)
مگه من گفتم چشونه ؟(sm2) چَشونه یا چُشونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) به من چه ، البته فکر کنم ببینن منزل کنارمه بیخیال شن (sm120)
میگی ایرانی میبینن میوفتن روش.. میگم موضوعش چیه(sm120)نقل قول:
دختر نمیاد طرفت ولی یهو دیدی یکی مثل همون هاردن بیوفته دنبالت(sm2)
امیر آلبوم همایون چی شد؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم همایون یه ساعت دیگه بییپ تونز میزنه
موضوع مفصل داره (sm120) فقط یه آشنایی به ما میگفت تو بلاد کفر وقتی یه ایرانی میبینن یهو میپرن بغلش (sm120) باور نمیکردیم و رفتیم و دیدیم (sm120) حراست فرودگاه میگفت عادی شده تو اروپا و آمریکا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی جرات داره ؟ (sm120) بازوکا در میارم پودرش میکنم(sm2)
چرا اخه.. دلیل داره حتما دیگه(sm2)نقل قول:
بازوکا رو هاردن اثر نداره.. ی کلت ببند به کمرت(sm2)
بعد از اقامه ی نماز ظهر و عصرنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اقامت هاشمی (sm2)نقل قول:
(sm59)نقل قول: