خمره رنگ ریزی نیست که ی شبه ی ملتو زیر و رو کنه وقعا ما مردم خیلی توقعمون بالاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خمره رنگ ریزی نیست که ی شبه ی ملتو زیر و رو کنه وقعا ما مردم خیلی توقعمون بالاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با توجه به پتانسیل بالای ضد انقلابی بچه های باران ، حدسم بر اینه که انقلاب هم جدید از همین فروم استارت میخوره (sm2)
حامتیننقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجاوز گروهی میخواهد دلت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مندراوردیه ولی باحالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زرت زرت دارند قیمت ها رو میبرند بالا!! در مقابل حقوق مردم !
من کاری به سیاست ندارم بچسب به اقتصاد که ریده فعلا
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم مردم ما خیلی هاشون فک کنم فراموشی دارن
یادتون رفته دوره احمدی نژاد شب میخابیدیم صبح پامیشدیم 1000 تومن اومده بود رو دلار
روحانی دلار 3600 بود که ریاستو از احمدی نژاد گرفتالان یساله دلار بیت 3000 تا 3200 ثابته میدونی تو این مملکت که هر ی روز ی اتفاقی می افته چقدر سخته ثبات قیمت ایجاد کردن !
روحانی فقط 5 6 سال باید گندای احمدی نژادو پاک کنه حتی شاید بیشتر از 8 سالم طول بکشه که گندای احمدی نژادو پاک کنه
سیاست طویله ی قرمساق ها
ول کنید این حرفا رو (sm132)
اون انقلاب 57 چی شد ؟ محمد تاپیک کرده بود ؟
عمه من بیانه میده بحث سیاسی نکتید (sm2)مدیر از 5 متری مومدم نمی تونه رد بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) امیر از تو بعید بود
امام (ره) :اقتصاد مال اخر استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]