سلام خسته نباشین
من یه مشکل داشتم عزیزان
میخوام بیمه تامین اجتمائی بشم یه بنده خدای رو پیدا کردم از دوستان هستن یه کارگاهی داره نجاری میخواستم بدونم چطور باید نامه بنویسم واسه تامین اجتمائی خواهشا کمکم کنید فردا باید اقدام کنم ممنونم میشم(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشین
من یه مشکل داشتم عزیزان
میخوام بیمه تامین اجتمائی بشم یه بنده خدای رو پیدا کردم از دوستان هستن یه کارگاهی داره نجاری میخواستم بدونم چطور باید نامه بنویسم واسه تامین اجتمائی خواهشا کمکم کنید فردا باید اقدام کنم ممنونم میشم(sm10)
دوستان کسی طرحی یا نقاشی میخواد بگه این خواهر ما الان سرش خلوته
مارلبرو قرمز رو چند میفروشی؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول میشه ایدی تلگرامت رو بدی من یه کاری داشتم باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگوش - باغ بی برگی (sm50)
من غریبم همه جا
مثل ابر پاییز همه جا می بارم (sm50)
رسول یه سریال جایگزین بده
House m.dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول این سبکش مث Person Of هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا معلومه که نیست (sm2) مگه قراره همیشه یه سبک ببینی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]