[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
کروس بیاد رئال بایرن با پولش ویدال رو میخره (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گفتم رونالدو برزیلی - زیدان - مسی این 3 فاکتور هایی دارن که از بقیه ستاره های عصر ما جداشون میکنه و قضاوت کرده بین این سه تا حد زیادی بر اساس نظرات شخصیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساس کردم دیروز یه چیز دیگه گفتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم نظر شخصیم بود همینجور که تو میگی رونالدو بهتره من معتقدم مسی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید زیدان و رونالدو تاثیر گذار تر بودن خصوصا تو عرصه ملی ولی اگه بخوام فقط از لحاظ فردی بگم من مسی رو یه ذره بهتر میدونم (sm70)
اینم نظر شخصیمه (sm54)
منم نظر شخصیم اینه که نظر شخصیت خیلی بیخوده (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدو و دختر خامس
شما نسبت به نظر شخصی من لطف دارین (sm120)نقل قول:
(sm110)نقل قول:
منم اعلام کنم که از بچگی طرفدار رئال بودم و عکس دارم از سن 7 سالگی با پیراهن رئال پرز دست و پاشو گم میکنه و یه پیشنهاد 40 ملیونی به بابام ارائه میده (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
نظر شخصیم میگه رونالدو برزلی مصدوم نمیشد بهترین بازیکن تاریخ میتونست بشهنقل قول:
ولی نشد دیگه (sm110)
اقا رمز امضای ما رو افشا نکن (sm120)نقل قول:
جانم تفاهم (sm50)نقل قول:
من و تو چقدر تفاهم داشتیم و نمیدونیستیم (sm111)
خواهرشه بابا (sm30)نقل قول:
الان کدوم بازیو باید پیشبینی کنیم؟؟؟
ضمن عرض صبح بخیر فرانسه نیجریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جرارد داشت میومد چلسی کاراشم تموم شده بود (sm120)نقل قول:
تو لیورپول ریخت در خونش پیرنشو اتیش زدن تهدید به مرگم شد بعد پشیمون شد (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر! (sm93)
الان جدی بود یاشوخی؟؟؟ واقعا؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مافیا؟؟(sm73)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مربوط به دوره اول حضور مورینیو
جرارد همیشه از علاقش به کار با مورینیو گفته
آخه این حرف که اصلا پایه اساس نداره ---نقل قول:
یه صحنه بیارید که مسی انجام داده رونالدو نتونه که نشد اثبات ---
توی بازی حرکات خیلی خیلی تابع شرایط هست --- اینکه در موقعیت های مختلف بهترین تصمیم را بگیره بازیکن و خلاقیت به خرج بده ---
تو یاین مورد مسی بهتره --- ضمن اینکه دیدن بازی مسی خیلی خیلی لذت بخش تر از بازی رونالدو هست ---
از نظر شخصیتی از رونالدو بیتشر از مسی خوشم میاد ولی از نظر تکنیکی برتر بودن مسی محرز هست ---
از بس این تیم بزرگه --- حسودیشون می شد --- برچسب مافیا را چسبوندن ---نقل قول:
وگرنه مافیا تر از آث میلان و رئیس نخست وزیرش تیمی نیست ---
صد در صدنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورزش 3 همون که مصاحبه سراسر جعلی از مورینیو برد سایتش......نقل قول:
مصاحله ای که طنز بود بیشتر
تو هم فقط بگو رئالی ها بهترینن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هر بی طرفی بپرسی میگه بوفون
صد در صد تایید میکنمنقل قول:
تمت با این وجود باز مارادونا بهترینه
چون هم تو ملی هم باشگاهی کارایی کرده که هیچکس دیه نمیتونه تکرارش کنه
دقیقا همینه!نقل قول:
رونالدو اگر مصدوم نمیشد شاید به جدی میرسید که مارادونا و پله هم میبرد تو حاشیه
اما نشد!
و مطمئنا ثبات مسی بیشتر بوده (sm10)
بعضیا چیزا بدیهی وجید خان....نقل قول:
با تمام احترام اما مسئله مافیا بودن و مورد دار بودن بهضی از قهرمانی های این تیم کاملا بدیهی
چند شب از حسین نپرسیدی بوفون بهتره یا کاسیاس؟(sm120)نقل قول:
من خودم به شخصه بوفونو رو خیلی قبول دارم ولی اینکه کدومشون بزرگترن هیچ موقع نظر ندادم وبه نظرم این دو برابرن و جقتشون بزرگن
یکی پنالتی گیر تره یکی تک به تک گیر تره سوتی هم جفتشون کما بیش دادن
من باز هم تاکید میکنم که مسی خیلی خوبه ولی جزو 5 بازیکن برتر تاریخ نیست (sm120)
شوت پوگبا (sm54)
فرانسه (sm66) به ارژانتین امیدی ندارم مونده فرانسه (sm10)
دیوثا کفالت رو از 65 کردن 70 (sm120)نه که عمر ملت ایران رو به افزایشه (sm120)
من فرانسه رو خیلی دوست دارم ولی بعید میدونم بتونه قهرمان شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دو تیم گروه ما میره نیمه نهایی یا فینال ... ببین کی گفتم (sm120)
گروه مرگ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]