FOOTBALL CHatRoOm (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
FOOTBALL CHatRoOm (sm59)
برادر به رتبت بستگی داره...اگر بهتر شدی برو شریف وقتی به صنعتی میخوری باید بری صنعتی شیراز ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک سوال جدی : یکی سختش باشه مثلا شهر خودش رو نیاره بره یک شهر دیگه
بهتر نیست یک بار دیگه کنکور بده؟
من آدم سوسولی هستم (جدی)(نه از اون سوسولا مو فشنا (یک بارم نزدم) شلوار فلانا گوشی فلانا و.....) ولی واسته هستم
این رو میشه جواب بدید لطفا؟
(sm77)ساره نامزد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراسم بعد ماه رمضون؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان هم بده(sm50)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) میلی چقد دستت کنده تو اس دادن
مرسي عزيزم دومي حالا خيلي هم مهم نيست(sm51)نقل قول:
اصن تا رتبه نیومده فکر چیو میکنی (sm120)