کلپچ که کاملا طبیعیه قفل فرمونم نباشه تو این جامعه شما مردا حق ادمو میخورین(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کلپچ که کاملا طبیعیه قفل فرمونم نباشه تو این جامعه شما مردا حق ادمو میخورین(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)من تا بحال چادری ندیدم روحیش لطیف باشه
(sm2)
(sm98) حسود (sm150)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگه ، این بتول از اولش به من حسادت میکرد (sm2)
کی گفته من دووم آوردم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متواری شدم کوهای توچال نور آفتاب بهم میخوره جیغ میکشم(sm120)
اخه دلخوشیه دیگه یی نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی صد حیف که مشخص شد کار با سرک فعلا نمیاد بیرون
مخلصم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) مگه خروسم ؟ (sm2)
ینی چون زن گرفتم نیام نت ؟(sm120)
(sm2)نقل قول:
کی حقتو خورده داش ملی ؟(sm120) بگو به بروبچز بگم کُتلتش کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملیحه جون این یه نمونه از شعور جمع:)
ما بریم
من خواستم متواری شم باید برم حمام فین شهرمون جوی خرن راه بندازم پس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]