احمدی مشخص بود دیشب فوتبال 120 رُ دیده بودا......(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
احمدی مشخص بود دیشب فوتبال 120 رُ دیده بودا......(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث سگ دروغ میگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم 4 5 تایی در راهه (sm120)نقل قول:
دبل تیرک کریم (sm25)
ولی من به مارسلو و کارواخال رای میدم با احترام به کریم جیمز و راموس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراف میکنم گل خوردیم و اون صحنه که ایکر تک به تک رو خراب کرد هر چی فحش بود به مارسلو و په په دادم (sm120)نقل قول:
کسی بازی کروس رو نگفت عالی بود(sm10)قطع توپ فوق العاده و نقش اصلی ضد حمله ها(sm10)
با اینکه پست تخصصیش نیست(sm120)
همه اطلاعاتش از دیشب بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال شما رو دبل کردیم آخرش بیلاخ نصیبمون شد و شما دسیما بردید(sm120) تا آخر فصل خیلی مونده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباهی که انجلوتی تو اولین بازی الکلاسیکوش انجام داد و بیل رو بازی داد و جای راموس رو عوض کرد و تیمش به مشکل برخورد رو الان هم اشتباه رو انریکه انجام داد!
سوارز نباید فیکس بازی میکرد و تغییر جای متیو هم اشتباه بود!(sm120)
ایسکو چی؟ (sm122)نقل قول: