اخرش شما کاری کنید من از این گوشی ها بخرم نه زد5
نمایش نسخه قابل چاپ
اخرش شما کاری کنید من از این گوشی ها بخرم نه زد5
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارد بازار ایران شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه تو هند معرفی شده اول اونجا بعد جهانی پخش میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن redmi note 5 و redmi 5 plus هر دو یک گوشی اند ! تو چین با اسم پلاس و نسخه جهانی با اسم نت پخش شده چون اسم نت تو بازارهای جهانی مقبول افتاده
آها درسته (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی redmi note 5 pro خیلی شبیه آیفون ایکس هستش
یکی از دوستان گوشی خواست من شیائومی Mi A1 معرفی کردم