نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه بز خنده بر کیونت بزن لاشی کم کونده تو گو خوار سگ اینژوری با من صوبت کونی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه بز خنده بر کیونت بزن لاشی کم کونده تو گو خوار سگ اینژوری با من صوبت کونی ..
خب فرقی نمیکنه کَه (sm120)دایره صداهایی که مورد پسندته زیاده ... یعنی مثلاً فلان خواننده که میاد میگی گوش بدم شاید خوشم بیاد ... باید عادت کنی که خواننده رو برای همیشه بزاری کنار ... خواننده یا صداش خوبه یا نه ... وقتی خوب نیست باید برای همیشه بزاریش کنار ... اونوقت دایره محدود میشه به چند تا خواننده و فهم و درک موسیقی راحت تر میشه چون به هر صدایی عادت نداری ...نقل قول:
این میشه احترام گذاشتن به گوش ..
چه فلسفی شد بحث (sm120)
(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما خودمون بدترین بلایی ممکن به حساب میایم واسه خودمون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی سری بهت گفتم.. یک کلمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دَوِن(sm2)
نه نمیشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میخواستم فقط به صدا توجه کنم و به کلیت کار توجه نکنم کلی از کارای ناب رو از دست میدادم(sm120)
چیزی از محسن لو رفته؟
آره خبر گرفتن کیونش توسط سینجول ..
نقل قول:
تو اگه ژولو دستم بودی ژوری چکت میزدم تا دیگه این ژملتو عوض کنی با میبندم ..