نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کـون لقت ..
اون موقع که من الگویتم مرغ مگس خوار رو تو یونی ارائه دادم باس می دیدی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کـون لقت ..
اون موقع که من الگویتم مرغ مگس خوار رو تو یونی ارائه دادم باس می دیدی ..
(sm100)(sm10)نقل قول:
این تازه 5 درصد از پایان نامه من میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کراولز کد زدم پشمات فر بخوره(sm3)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ازش ناراحتم
اما برام عزیزه
(sm118)
ممر بپر روش
بدبخت من الگوریتم دنباله 1 و 1 و 2 و 3 و 5 و 8 و 11 و ... خودم نوشتم با دو خط کد (sm59)نقل قول:
اشترم تکلیف مارو مشخص کن پست میزنی رو سایت یا نمیزنی
این راه کج میرسه به مقصد ، خدا میدونه (sm50)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشین جسارت ما رو استاد(sm172)