حرامه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حرامه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عسلام (sm50)
(sm2)
حیف نمیشه اینجا حرفی زد ...
چه گلی زده زده به سر مردم ! یکی از یکی بدتر ... اومده بود استادیوم آزادی ولا من نرفتم ولی خیلی شلوغ بود
راحت باش (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میر انجمن لطف کن ببین میتونی جایی آلبوم یاد بی برگی از پوریا اخواص رو پیدا کنی
خودم اینجا پیدا کردم ولی فکر نکنم سایت به درد بخوری باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
ما داروم غرق می شوم اوفی اوفی (sm59)
امیر فکر نکنم معنی خاصی داشته باشه اسچریکر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهرا عاملی بدون آرایش (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید میخواد کم کم تغییر سبک بده تا گوش شنونده بتونه هضم کنه این سبک موسیقی رو ! ملت عادت دارن به شعر دم دستی و تینیچری و موسیقی پاپ . به هر حال عادت کردن به این موسیقی ! چاوشی اگه روند آلبوم هاشو ببینی داره کم کم به اون استاندارد میرسه البته به قول تو میاد این بود زندگی رو می خونه که اصل جنسه تا ببینه نظرات و بازخورد هاش چجوره که متاسفانه خیلی ها نپسندیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آلبوم پرچم سفید داره تغییر می کنه البته به غیر از آلبوم 13 که پاپ بود
اوج تغییرات توی دو آلبوم آخرشه