یکی براش اون عکس محسن که چشماشو بسته بود رو بفرسته (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی براش اون عکس محسن که چشماشو بسته بود رو بفرسته (sm2)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد من عکسی که سرتو انداختی پایین چشماتو بستی رو براش میفرستم (sm2)
کاش میشد با بارسایی ها توافق کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)سینا من راضی نیستم تا این وخت شب بیرون باشی
رستاک (sm19)
11-1 هم ببازیم شرف داره به توافق با این کثیفا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمسایی دوباره قهرمان شده(sm120)
ولی خط هافبک بارسا از مال ما هم داغون تره (sm120)نقل قول:
زر نزن باو فعلا خط هافبک ما فاجعس من نمیدونم چرا انجلوتی اینکارو کرد خو وقتی شالکه 4-4-2 بازی میکنه با 3 هافبک ترکیب میچینی(sm120) اینو اکبر میثاقیان و درخشانم میفهمن(sm120) اونوقت انتظار داره بیل یا رونالدو که یکی از یکی گشاد تر اضافه بشن و 4 هافبکه بشیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درصد فک کن مارسلو مقابل لوانته و ایبار دریبل خورش ملسه جلو مسی چی(sm2)
کارواخالم از اون سمت دریبل خورش ملسه(sm2)
سوارزم که سریعتر از په په و راموس و وارانه(sm2)
خدا به خیر بگذرونه من به 4 گل خورده هم قانعم(sm2)