الی (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی (sm70)
(sm172)
ناراحت نشو بیا .. (sm2)(sm221)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای خدا چی شده . نبینم الی م حال نداشته باشه (sm46)(sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث این دخترا حرف میزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نمیدونم چرا یاد این آهنگ افتادم
تو مرز عشق و انتظار ، منو به خاطرت بیار
تو هر دقیقه بیشمار ، منو به خاطرت بیار
(sm2)
دارم نازش میکنم باید با نرمیُ لطافت باش صحبت کنم تا خودشو پیدا کنه رفته تو لَک طفلکی خب باید مثه دخترا حرف زد تا روش تاثیر بذاره دیگه (sm2)حالا بیام بگم تو چته باز اح طفلی پس میوفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه دوست دخترته که میخوای نازش کنی ! (sm2)
اگه بتونم مخ شو بزنم که بد نیست حالا دختر نیست که نباشه همینم غنیمته (sm2)
یا خدا فصل سه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]